Hela köket och produktionsprocessen
är designad för att tillverka högklassiga
produkter, som sedan snabbt djupfryses.

NÅGRA NYCKELTAL

- År 2014  tillredde vi 1.9 miljoner kg husmanskost och uppnådde en
    omsättning på över € 10 miljoner
- Vi är totalt ca. 25 personer, med försäljningsorganisationer i
    Finland och Sverige, vår produktion och vårt huvudkontor är i Finland
- I produktionen har vi 20 personer, många av dem är kockar, alla är
    kvalificerade och utbildade i livsmedelsproduktion och hygien
- För försäljningen ansvarar sex personer och för produktutvecklingen
    ett team av köksmästare

 

PRODUKTER OCH PRODUKTION

Vi har cirka 140 produkter i aktiv tillverkning och recept på flera hundra till
- Bullar, biffar, fyllda produkter, korvar, piroger
- Nöt, lamm, gris, fjäderfä, ren, vilt, fisk, grönsaker, spannmål
- Specialprodukter så som laktosfria, glutenfria och proteinkraftiga produkter

- En Formcook-kombinationsugnslinje, ca. 15 meter lång
- En linje med gjutjärnsstekpannor (2.5 meter i diameter) och
    efterbehandlingsugn
- Köttbullsformare och fyllningsmaskin för fyllda produkter
- Två spiralfrysar, fryser ner produkter till minus 20 grader
- Förpackning i t.ex. 500g detaljhandelspåsar eller för Food Service
    i 2–5 kgs kartonger med innerpåse