är designad för att tillverka högklassiga
produkter, som sedan snabbt djupfryses.
NÅGRA NYCKELTAL
- År 2014 tillredde vi 1.9 miljoner kg husmanskost och uppnådde en
omsättning på över € 10 miljoner
- Vi är totalt ca. 25 personer, med försäljningsorganisationer i
Finland och Sverige, vår produktion och vårt huvudkontor är i Finland
- I produktionen har vi 20 personer, många av dem är kockar, alla är
kvalificerade och utbildade i livsmedelsproduktion och hygien
- För försäljningen ansvarar sex personer och för produktutvecklingen
ett team av köksmästare
PRODUKTER OCH PRODUKTION
Vi har cirka 140 produkter i aktiv tillverkning och recept på flera hundra till
- Bullar, biffar, fyllda produkter, korvar, piroger
- Nöt, lamm, gris, fjäderfä, ren, vilt, fisk, grönsaker, spannmål
- Specialprodukter så som laktosfria, glutenfria och proteinkraftiga produkter
- En Formcook-kombinationsugnslinje, ca. 15 meter lång
- En linje med gjutjärnsstekpannor (2.5 meter i diameter) och
efterbehandlingsugn
- Köttbullsformare och fyllningsmaskin för fyllda produkter
- Två spiralfrysar, fryser ner produkter till minus 20 grader
- Förpackning i t.ex. 500g detaljhandelspåsar eller för Food Service
i 2–5 kgs kartonger med innerpåse